Nybyggnation 

Vi hjälper er med att ta fram skisser, bygglovshandlingar och allt annat som kan tänkas behövas innan ett projekt kan sättas igång. Vi är med er från första idé till slutförd produkt.


Vi utför alla typer av nybyggnationer, stora som små.

Tillbyggnation

En tillbyggnation kan vara allt från en ny takkupa till ett nytt bostads plan i en villa eller en härlig utbyggnad med tillhörande altan som här.

 

Asklöfs Bygg och måleri tar ett helhetsansvar för projektet och hjälper er med de handlingar och ritningar som behövs.

Renovering

Vi hjälper er med det som behöver göras för att bevara värdet i fastigheten.

 

Genom tilläggsisolering och fönsterbyte ökas komforten och energiåtgången minskas. Med nya material på golv, väggar och tak förnyar du ditt boende och ger det rätt karaktär.

Målning , Kakling & Tapetsering

Förnya hemma med ny färg på väggarna och kanske en mönstrad tapet för effektfull fondvägg. Kakla på fler väggar än i badrummet. Kakel är snyggt och lättskött i hall och effektfullt på hel vägg i kök.

Glöm inte att snickerierna behöver ett drag med målarpenseln då allt annat fått sitt, kanske även taket. Vi sprutmålar ditt tak.

Målning exteriör

En fasadmålning av huset är ett stort projekt som tar tid och kräver en hel del underarbete ofta på ganska höga höjder där säkra byggnadsställningar krävs.

 

Våra medarbetare har långvarig erfarenhet, rätt verktyg och produkter för ett långvarigt och gott resultat.

VVS

Vi erbjuder nu tjänster inom VVS. Allt från rördragningar i bottenplatta vid ny- och tillbyggnationer till vattenburen golvvärme och övriga installationer i våtutrymmen och kök.

Vi monterar ballofixer (vattenreglage) på dina varm- och kallvatten­ledningar för att smidigt kunna stänga av vattnet lokalt.